Victor Ponta îi cere demisia lui Șerban Nicolae

Data actualizării: Data publicării:
victor ponta

Deputatul PSD Victor Ponta îi cere demisia colegului său de partid Șerban Nicolae, președintele Comisiei Juridice din Senat.

160909_victor_ponta_02_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Ce a fost ieri la Comisia Juridică de la Senat a fost o comedie proastă - ce a fost azi e o tragedie sinistră! Faptul că Șerban Nicolae încă nu și-a dat demisia afectează grav și imaginea PSD și respectul pe care el personal încă îl mai avea din partea colegilor”, a reacționat Victor Ponta pe Facebook, după votul de astăzi din comisia de resort.

În replică, Șerban Nicolae a afirmat că el respectă dreptul la opinie, chiar dacă e vorba de opinii „proaste”. „Nu am văzut o asemenea declarație. E părerea lui. Tocmai ce spuneam că eu respect dreptul la opinie chiar și al opiniilor proaste”, a spus el.

Senatorii jurişti au revenit asupra votului de miercuri din comisie şi joi au respins amendamentele adoptate. Propunerea a venit din partea opoziţiei, care a profitat de faptul că, cel puţin la nivel declarativ, chiar liderul PSD, Liviu Dragnea a fost împotriva eliberării corupţilor. Totodată, Comisia juridică a Senatului a respins astăzi și graţierea pedepselor pentru infracţiunile de abuz în serviciu şi de conflict de interese.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri