Victor Ponta îl atacă pe Dacian Cioloș după interviul de la Digi24

Data publicării:
Victor Ponta
Victor Ponta Foto: Inquam Photos/Octav Ganea
Fostul premier Victor Ponta, liderul partidului Pro România, are comentarii acide, pe Facebook, la interviul pe care un alt fost premier, Dacian Cioloș, l-a acordat vineri seară emisiunii „24/7” de la Digi24.  Dacian Cioloș a convenit cu Dan Barna, prezidențiabilul USR, să fie nominalizat premier, dacă Alianța 2020 USR-PLUS câștigă alegerile, arătându-se optimist în legătură cu un rezultat bun, pentru că, a motivat liderul PLUS, această formulă aduce un suflu proaspăt în politică, de care România are nevoie. 
 
„Bun - în sfârșit o să avem oameni noi și de caracter în politică noastră”, comentează ironic Victor Ponta după care amintește că Dacian Cioloș a fost ministru în guvernul Tăriceanu, a fost comisar european nominalizat de România în timpul mandatului președintelui Traian Băsescu și a fost premier nominalizat de președintele Klaus Iohannis „după ce a vizitat sediul PSD și s-a pupat cu Dragnea în fața siglei cu trei trandafiri”.
„Barna ne spune că dacă îl votăm președinte o să îl pună iar pe Cioloș prim-ministru. Având în vedere faptul că după magnifica guvernare din 2016 a ajuns PSD la 46%, aproape că îmi vine să îi urez Succes!” - scrie Victor Ponta.
Fostul premier îi reproșează lui Dacian Cioloș că a schimbat taberele politice în funcție de interes:  „Nu cred că cineva care are Facebook și citește măcar o știre politică înainte să meargă la vot nu știe (...) că până și pe scena politică românească este greu să găsești pe cineva mai „vechi” și care a sărit atât de des și atât de repede dintr-o barcă în alta doar pentru a păstra dimensiunea „ciolanului” plătit din bani de la Bugetul Național sau cel European!”
 
În finalul postării, Victor Ponta recomandă o melodie de hip-hop, „Minte-mă frumos”, al lui Ombladon, pentru a demonta „mitul” despre „Cioloș cel nou” și „de caracter”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri