Victor Ponta, împins de PSD către prezidențiale

Data publicării:
Victor Ponta sedinta de Guvern - gov-3.ro

Preşedintele executiv al PSD recunoaşte că în interiorul partidului s-a format deja o masă critică pentru a-l convinge pe Victor Ponta să bată la porţile Cotroceniului.

Există multe voci care exprima dorința. Există o dorință serioasă din ce în ce mai mare în partid ca Victor Ponta să candideze, ceea ce mi se pare firesc”, spune președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea.

Miron Mitrea, fost secretar general al PSD, spune şI el că Victor Ponta trebuie să Candideze - pentru a respecta tradiţia partidului.

De aceeaşi părere este şi Marian Vanghelie, vicepreşedinte al partidului.

Este obligat Victor Ponta să își depună canddiatura. Dacă Victor Ponta nu va dori să candideze, nu văd alta soluție decât Mircea Geoană. Dar Victor Ponta este obligat pentru că este președintele partidului și este obligat și să candideze și să câștige”, a declarat vicepreședintele PSD, Marian Vanghelie.

Cât despre un alt posibil candidat al PSD, invocat chiar de Victor Ponta, Marian Vanghelie are o părere tranşantă.

Problema lui Sorin Oprescu este faptul că a ajuns primar general și a rămas cu același nume de când era la Spitalul Municipal. Totuși, este vârsta, adica e simpatic, cum a zis și președintele, dar totuși e altă etapă, trebuie să fii dintr-un anumit film”, a adăugat Marian Vanghelie.

Şi partenerul de guvernare al lui Victor Ponta, Daniel Constantin, e gata să-l asigure pe premier de sprijinul său.

Potrivit mai multor sondaje efectuate la începutul acestui an, Victor Ponta este candidatul PSD cu cele mai mari şanse să câştige alegerile prezidenţiale din toamnă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri