Victor Ponta, întâlnire la Pentagon despre NATO

Data publicării:
ponta hagel facebook

 

FOTO:Facebook, Victor Ponta 

Hagel i-a mulţumit lui Ponta pentru angajamentul Guvernului României de a suplimenta trupele româneşti în misiunea din Afganistan şi pentru susţinerea României faţă de alte activităţi ale coaliţiei şi NATO, a declarat contraamiralul John Kirby, secretarul de presă al Pentagonului, care a prezentat un rezumat al întâlnirii.

Premierul român s-a întâlnit anterior cu secretarul american al Apărării în iunie, când Hagel a efectuat o vizită la Constanţa, unde s-a întâlnit cu militari americani staţionaţi la baza de la Mihail Kogălniceanu.

"Premierul Ponta i-a mulţumit secretarului Hagel pentru atenţia pe care a acordat-o problemelor de securitate din zona Mării Negre şi pentru rolul pe care l-a jucat la conducerea Departamentului american al Apărării într-o perioadă tensionată pentru aliaţii NATO", a spus Kirby.

Premierul Victor Ponta a anunţat marţi, într-o şedinţă de Guvern, că efectuează o vizită în Statele Unite şi că se va întâlni cu secretarul de stat al Comerţului şi cu reprezentanţi ai mediului de afaceri american.

Vizita durează până duminică.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri