Victor Ponta îşi lansează astăzi candidatura prin videoconferinţă

Data publicării:
ponta jurnal copii

Validarea candidaturii lui Victor Ponta va fi făcută de peste 30.000 de delegaţi din toate judeţele. Doar circa 800 dintre ei se vor afla la Alba Iulia. În fiecare judeţ va fi organizată câte o reuniune, iar evenimentele vor fi conectate printr-un sistem de videoconferinţe folosit şi în sediul central al PSD. Reprezentanţii fiecărei filiale vor asista, de la ei de din judeţ, la transmisiunea discursul lui Victor Ponta de la Alba Iulia. 

O organizare impresionantă pentru o candidatură pe care Victor Ponta a confirmat-o oficial abia la sfârşitul lunii iulie. Dar despre care se vorbeşte de la începutul anului, atunci când USL s-a rupt. Premierul a evitat luni bune să dea un răspuns tranşant. 

Eu îmi doresc să rămân prim-ministru aşa cum m-am angajat. De la noi din partid, atât cât mă uit, domnul Geoană şi cu mine suntem cei care putem candida cu şanse”, a spus Victor Ponta. 

Au existat şi voci în PSD care au spus că Victor Ponta este prea tânăr pentru funcţia de preşedinte. 

E cam devreme să treacă într-o nouă postură, la preşedinţie trebuie să fie un om care să aibă în spate ceva mai mult. Dar, dar.. imprejurarile uneori forţează. În momentul de faţă, singurul care are condiţiile să câştige această competiţie este Ponta”, a spus Ion Iliescu, preşedintele de onoare al PSD. 

Primul tur al alegerilor prezidenţiale va avea loc pe 2 noiembrie, iar candidaturile pot fi depuse până pe 23 septembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri