Victor Ponta: L-am convins pe Gheorghe Bunea Stancu să îşi ceară scuze pentru declaraţiile la adresa jurnalistei

Data publicării:
ponta victor RESIZE-AFP Mediafax Foto-THIERRY CHARLIER-9

Foto: Mediafax

Întrebat dacă în şedinţa de joi s-a discutat despre comportamentul preşedintelui Consiliului Judeţean Brăila şi dacă i-a cerut acestuia să îşi ceară scuze, Victor Ponta a răspuns afirmativ.

O să îşi ceară scuze. L-am convins”, a spus el.

La intrarea la şedinţa CEx al PSD, Gheorghe Bunea Stancu a spus că nu are nimic de comentat când a fost întrebat dacă îţi cere scuze pentru reacţia avută, potrivit Mediafax.

Președintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a avut o dispută cu o jurnalistă săptămâna trecută, în timpul unei conferințe de presă.

Întrebat de jurnalişti despre concediul său de zece zile, Gheorghe Bunea Stancu a spus că este şi el om şi că nu şi-a mai permis un concediu de mult timp, iar atunci când a plecat „asfaltul era negru”.

În momentul în care o jurnalistă l-a întrebat dacă îşi va da demisia, aşa cum a procedat prefectul de Brăila, Gheorghi Obreja, criticat pentru modul în care a gestionat deszăpezirea în judeţul Brăila, preşedintele CJ a răspuns: „Nu ştiu de unde sunteţi, dar dacă sunteţi de la presă, vă rog să fiţi politicoasă. Puneţi mâna şi citiţi şi vedeţi legea cum se ajunge la Consiliul Judeţean. Am fost activ şi dacă nu am fost aici”.

La finalul conferinţei de presă, Gheorghe Bunea Stancu s-a auzit în microfoanele aflate pe masă cum îi spune unei persoane din apropiere că nu stă de vorbă cu „nişte fâţe”. De asemenea, a fost auzită şi remarca „nişte obraznici”.

Ulterior, schimbul de replici cu jurnalista care l-a întrebat pe Bunea Stancu dacă îşi va da demisia a continuat la ieşirea din sala de conferinţă.

Băi, să-ţi trimit demisia, mă. Unde vrei să-ţi trimit demisia?”, a întrebat-o Bunea Stancu pe jurnalistă.

Domnule preşedinte, v-am vorbit frumos! Cum vă permiteţi să vorbiţi aşa cu noi?”, întreabă jurnalista, dar şi un alt ziarist.

Nu aveţi pic de bun simţ. Nesimţire”, mai spune preşedintele CJ Brăila în timp ce părăseşte sala.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri