Victor Ponta, mesaj de susținere pentru ALDE, partidul condus de Daniel Constantin și Călin Popescu Tăriceanu

Data publicării:
TARICEANU CU PONTA MFX-2

 

 Foto: Mediafax

Apreciez efortul PLR și PC de a construi o forță politică de centru în‪ ‎România‬. Scena politică are nevoie de un partid care să unească forța ideilor liberale cu echilibrul conservatorilor și cu abordarea socială specifică.

Am toată încrederea în domnii Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin. Vreau ca, împreună, să ducem mai departe modelul pe care l-am creat în Uniunea Social Liberală - politici de creștere economică, de stimulare a creării de noi locuri de muncă și politici prin care să îi ajutăm pe cei care au nevoie.

Este un model care a avut succes în acești ani, prin care am reușit să creștem veniturile populației, dar și să ajutăm mediul de afaceri. Vă urez succes în noul proiect politic!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin au semnat astăzi fuziunea partidelor pe care le conduceau. Alianţa Liberalilor şi Democraţilor, formațiunea rezultată în urma fuziunii, îşi propune să câştige la alegerile locale şi parlamentarele de anul viitor 10% din voturile românilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri