Victor Ponta, mesaje de la distanță către UNPR

Data publicării:
VICTOR PONTA - GABRIEL OPREA 7328597-Mediafax Foto-Dragos Savu

 FOTO: Mediafax Foto

Mesajele premierului vin în contextul în care tot mai multe voci vorbesc despre o posibilă destrămare a coaliției guvernamentale. Punctul de fisură pare să fie propunerea lui Mihai Răzvan Ungureanu la șefia SIE, propunere cu care Victor Ponta și PSD nu sunt de acord, dar pe care premierul interimar, Gabriel Oprea, este dispus să o susțină.

Într-un prim mesaj postat pe Facebook, Victor Ponta spune că este liniștit că în fruntea guvernului este Gabriel Oprea și își declară încrederea în el și în Rovana Plumb, pe care a desemnat-o să conducă temporar PSD: „Numărul 2 în Partidul Social Democrat este Rovana Plumb, iar Rovana are suficienți ani în partid și suficientă experiență guvernamentală cât să fiu liniștit dacă este ea interimar în locul meu la partid, așa cum sunt liniștit că este Gabriel Oprea la ‪‎Guvern‬. Am toată încrederea în cei doi!”, scrie Victor Ponta.

Numărul 2 în Partidul Social Democrat este Rovana Plumb, iar Rovana are suficienți ani în partid și suficientă experienț...

Posted by Victor Ponta on Wednesday, June 24, 2015

După zece minute de la acest mesaj, premierul mai postează unul, în care vorbește despre realizările celor trei ani și jumătate de guvernare alături de UNPR și ALDE (noul partid format prin fuziunea dintre partidul lui Călin Popescu Tăriceanu și Partidul Conservator condus de Daniel Constantin – n.r.) și își exprimă convingerea că în această formulă se poate menține o guvernare foarte bună:

Împreună cu UNPR și ALDE putem guverna foarte bine - avem 3 ani și jumătate de ‪guvernare‬ și avem rezultate foarte bune. Tot ce a stricat PDL în 2010-2011 noi am reparat și sunt mândru că am reușit să îndeplinim toate așteptările și promisiunile economice și sociale. În continuare noua lege a salarizării este foarte importantă și sunt convins că dacă vom avea normalitate și stabilitate politică o vom adopta, la fel cum am adoptat noul Cod Fiscal!”, punctează Victor Ponta.

Împreună cu UNPR și ALDE putem guverna foarte bine - avem 3 ani și jumătate de #guvernare și avem rezultate foarte bune....

Posted by Victor Ponta on Wednesday, June 24, 2015

Citiți și:

Liviu Dragnea: Este o stare de dezorientare în PSD. Ponta să facă un efort, chiar dureros, să se întoarcă
Propunerea lui Mihai Răzvan Ungureanu la șefia SIE clatină Puterea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri