Sari la conținut
News Alert

Victor Ponta, nou atac la Traian Băsescu pe tema locuinței. Premierul vorbește și despre redeschiderea dosarului „Flota”

Mi se pare cel puțin sordid să discutăm acum despre locuința lui Traian Băsescu. Oamenilor li s-au luat pensiile și salariile, iar noi acum ne facem griji despre unde va locui Traian Băsescu din banii statului? Puțină modestie nu i-ar strica, pentru că nici cetățeni din România care au muncit mai mult ca domnul Băsescu nu beneficiază de așa ceva.”, a scris Victor Ponta pe pagina de Facebook.

Atacul premierului vine după ce fostul preşedinte Traian Băsescu a trimis Guvernului o plângere administrativă prealabilă în care avertizează că se va adresa instanţei judecătoreşti dacă nu i se acordă o locuinţă ca reşedinţă şi un cabinet de lucru, spunând că el a agreat cele două vile din Snagov propuse, dar nu a primit răspuns.

Rețeaua de socializare pare să fie locul preferat de premier pentru a publica decizii, păreri și pentru a lansa atacuri. Tot astăzi Victor Ponta a vorbit și despre posibilitatea redeschiderii dosarului „Flota”. „Există posibilitatea legală de a se redeschide dosarul Flota. În funcție de analize vom lua o decizie. Guvernul răspunde în fața Curții de Conturi despre cum gestionează prejudiciile statului și nu vrem să vină Curtea să ne spună că nu am făcut tot posibilul pentru a recupera prejudiciul.”, a mai transmis Victor Ponta pe Facebook.