Sari la conținut

Victor Ponta: Nu avem politică externă, Iohannis merge la reuniuni și mese oficiale unde mănâncă gratis

Audierea ministrului de externe la DNA îl nemulțumește pe fostul premier Victor Ponta. Acesta a publicat pe contul de Facebook un nou atac la adresa președintelui Klaus Iohannis, despre care spune că „merge la reuniuni și mese oficiale ca să mănânce gratis”. 

ponta

De aproape doi ani România nu are deloc politică externaă- merge domnul Iohannis pe la reuniuni și mese oficiale unde mănâncă pe gratis și recita cum noi suntem mai europeni decât toți europenii și mai NATO decât toti cei din NATO; face o poză și pleacă la Sibiu!

De fapt avem relații ZERO cu vecinii din regiune / avem influenâî ZERO în Uniunea Europeana și înțelegem ZERO din ce vrea Administrația Trump să facă în zona noastră / și mai ales avem respect ZERO de la toți partenerii care ne consideră niște slugi fărăa inițiative și fără personalitate!

Și ca să întărim această situație „sublimă” am decis să aplicăm soluția „româneasc” pentru toate problemele - Ministrul De Externe la DNA!!!! Ce ghinion pe țara asta ....”, a scris Victor Ponta pe Facebook.