Victor Ponta: Nu poți să fii european dacă nu ești bun român

Data publicării:
ponta vot FB 1

Știu foarte bine regulile și nu am voie să spun pentru cine am votat, deși cred că e evident. Am votat pentru faptul că în 2014 se schimbă și România după atâția ani, se schimbă și Europa după 10 ani. Și cred că și România și Europa se vor schimba în bine”, a spus premierul la ieșirea din cabina de vot.

„Cu siguranță toți cei care doresc să fie implicați în Europa și în România vor veni la vot și mă aștept ca orice alt alegător care vine la vot, ca schimbările după zece ani să fie în bine. Tot ceea ce a mers prost în ultimii ani să putem să îndreptăm”, a spus Victor Ponta.

„Miza este uriașă de fiecare dată când candidezi pentru o primărie, pentru parlament, pentru Parlamentul European. Miza este extraordinar de importantă, pentru cine va conduce Europa în următorii cinci ani, cine va conduce România. E foarte important și pentru cei care nu votează”, a mai spus premierul.

Întrebat care ar trebui să fie caracteristicile candidaților pentru alegerile europarlamentare, premierul a spus că trebuie să fie buni români. „Nu poți să fii european dacă nu ești bun român”, a spus Victor Ponta.

Azi au loc alegeri europarlamentare în 21 de țări din Uniunea Europeana, după ce cetățenii din alte șapte state și-au votat deja europarlamentarii joi, vineri și sâmbătă. 


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri