Victor Ponta nu va fi externat astăzi. Medicii i-au recomandat să stea până duminică

Data publicării:
victor ponta

 Primul ministru Victor Ponta a fost operat luni la genunchiul stâng

Premierul a fost evaluat de medicii turci în această dimineaţă, iar aceştia au decis că externarea sa nu este oportună în cursul acestei zile. Astfel, i-au recomandat să rămână spitalizat până duminică.

Anterior operaţiei, Victor Ponta estima că va reveni în ţară cel târziu vineri, el mandatându-l pe vicepremierul Gabriel Oprea să asigure conducerea Guvernului doar până în 19 iunie inclusiv.

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, care l-a vizitat recent pe premierul Victor Ponta la spital, declara, joi, că în funcţie de consultaţia de astăzi şi de recomandarea medicilor, mandatul lui Gabriel Oprea la conducerea Guvernului ar urma să fie sau nu prelungit.

Victor Ponta este internat la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde a fost operat luni la genunchiul stâng.

El a plecat spre Turcia împreună cu premierul turc Recep Erdogan, în urmă cu o săptămână, din Baku (Azerbaidjan), după ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene.

Marţi, premierul a postat un mesaj pe Facebook în care spunea că operaţia a fost mult mai complicată decât se anticipa şi că este convins că, până în luna decembrie, va putea face sport din nou. El adăuga că are totală încredere în medicii români, dar că în ţară era imposibil să aibă linişte şi odihnă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri