Victor Ponta pentru EVZ: Cea mai mare frică a PSD este frica de trădare şi de interese meschine

Data publicării:
ponta trist

„E simplu de judecat. Mai ales acum, după ce a trecut ceva timp. Am știut să ne adresăm votanților noştri, am făcut-o convingător. Vorbim de 5,3 milioane de alegători, un număr mai mare decât cei care l-au votat pe Adrian Năstase sau Mircea Geoană, egal cu cel obținut de Traian Băsescu în 2004 si 2009, dar am fost însă total nepregătiți pentru așteptările, supărarile şi resentimentele unor largi segmente de populaţie”, a declarat şeful PSD.

„Vorbesc de tineri, de ardeleni, de românii din diaspora, care aveau sentimente speciale legate de tema comunismului, a protecției persoanelor acuzate de corupție, a rolului baronilor locali. Dar mai ales a temerii că toată puterea va fi concentrată la o singură forță politică, PSD și Victor Ponta! Mobilizarea acestora în turul doi a decis rezultatul final!”, a adăugat Victor Ponta.

„Cu siguranță, am făcut multe greșeli, și am capacitatea la 42 de ani să le recunosc. (...) Ce regret? Este o listă destul de lungă, dar tot ce am greșit a fost omenesc! (....) Aș spune că încă o dată îmi cer scuze celor care s-au simțit jigniți de spusele mele sau ale celor care mă susțineau. Am intrat de multe ori în schimburi de replici pe care îmi doresc să le fi putut evita. Asta regret cu adevărat!”, a mai spus Victor Ponta pentru Evenimentul Zilei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri