Victor Ponta: Poate înţelegem exemplul Germaniei. Dorinţa PNL de a avea toată puterea e un lucru rău

Data publicării:
ponta-guvern-fb

La ora 11.30 mă văd cu ministrul de Externe german, domnul Steinmeier. Dincolo de întâlnirea guvernamentală, vreau doar să apreciez faptul că domnul Frank-Walter Steinmeier, ca şi vicecancelarul Sigmar Gabriel, sunt social-democraţi şi că Germania ne dă un exemplu foarte bun de faptul că pot să lucreze împreună creştin-democraţii, cancelarul Merkel, şi ceilalţi, cu social-democraţii pentru ţara lor. Poate înţelegem şi noi din exemplul ăsta inteligent, că putem să lucrăm împreună şi că dorinţa noului PNL de a avea ei toată puterea, fără să ştie ce să facă cu ea, e un lucru rău pentru România”, a spus Victor Ponta, potrivit Mediafax.

Ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, efectuează astăzi o vizită în România, în cadrul căreia va purta, la Bucureşti, convorbiri politice cu preşedintele Klaus Iohannis, cu premierul Victor Ponta şi cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, şi va participa la o serie de evenimente la Sibiu.

Citiți și
Victor Ponta, întrebat dacă PSD vrea șefia SIE: „Așa a făcut dictatorul Băsescu, a numit de la opoziție”
Victor Ponta asigură că PSD îl votează pe Hellvig la SRI: „Poate cu ocazia asta închidem povestea cu USL și lovituri de stat” 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri