Victor Ponta: PSD negociază cu PPDD. „O să încercăm, chiar și în opoziție, să nu fim singuri”

Data publicării:
ponta microfoane parlament captura

„Am discutat în cadrul alianței de guvernare faptul că, practic, în teritoriu se vor schimba majoritățile. Am adus mulți consilieri PNL, acum plătim pentru că am fost corecți”, a spus Victor Ponta.

„O să încercăm, pe cât posibil, chiar și în opoziție, să nu fim singuri”, a mai spus el.

PSD discută în teritoriu cu PPDD, pentru că această formațiune are reprezentanți în consiliile județene, a psus premierul, care a adăugat că este posibilă și o alianță la nivel de Parlament cu PPDD.

„Dacă este vorba despre proiecte legislative comune, sigur că da”, a răspus Victor Ponta la o întrebare a jurnaliștilor.

El a mai spus că nu s-a discutat despre cooptarea PPDD la guvernare prin numirea de secretari de stat.

„Am discutat de faptul că ei cu siguranță nu vor să treacă în alianța pro-Băsescu, alianța Iohannis-Blaga, și atunci e normal să putem să colaborăm și la nivel parlamentar și la nivel local. Nu știu în câte județe, dar știu că ei se apucă de schimbat toate majoritățile și o să vedem în funcție de cum se derulează lucrurile”, a mai spus el.

Despre colaborarea cu PPDD a vorbit astăzi și președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea. Acesta a spus astăzi că PSD îşi doreşte să facă majorităţi cu PPDD în toate consiliile judeţene şi consiliile locale ale localităţilor mari și că este posibilă inclusiv încheierea unei înţelegeri la nivel parlamentar între cele două formaţiuni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri