Sari la conținut

Victor Ponta: PSD să arate că sprijină combaterea corupţiei

Foto: Facebook

În primăvară trebuie să facem noul proiect politic 2015-2019 care presupune două lucruri esenţiale: pe de o parte să avem grijă să îi apărăm şi să ne facem datoria faţă de cei peste cinci milioane de români care ne-au votat, iar pe de altă parte să încercăm să guvernăm bine şi să schimbăm în PSD lucrurile pe care toată lumea le cere să fie schimbate”, a spus Victor Ponta, după Comitetul Executiv Național a Organizaţiei de femei social-democrate.

În ceea ce priveşte schimbările în interiorul PSD, Victor Ponta a precizat că se referă la adopatarea unei decizii foarte clare şi a unei acţiuni clare şi consecvente prin care partidul să arate că sprijină în societate şi în interior combaterea corupţiei, a clientelismului politic şi a acumulări de putere doar la anumite persoane şi la anumite funcţii, potrivit Mediafax.

Victor Ponta a spus că această reformă i se aplică şi lui şi a arătat că are în vedere inclusiv schimbarea statutului PSD.

O reformă nu poate fi făcută decât printr-un efort colectiv şi aici mă refer la schimbarea Constituţiei, acolo unde va fi nevoie, la schimbarea legilor, la schimbarea stautului PSD”, a spus Victor Ponta.

El a arătat că statutul PSD va trebui să conţină prevederi foarte clare, care să nu mai lase loc de interpretări în acest sens.