Victor Ponta: Rovana Plumb a rămas și fără bani și fără funcție, ca să vadă cât valorează prietenia cu Viorica Dăncilă

Data actualizării: Data publicării:
victor ponta digi24

Președintele Pro România, Victor Ponta, spune că Rovana Plumb, propusă pentru funcția de comisar european și respinsă de Parlamentul European, a mers la Bruxelles „ca să fie sacrificată”.

Sincer, nu înțeleg. Rovana Plumb are multe defecte, dar e o persoană cu experiență politică. E deșteaptă, nu ca Dăncilă, înțelege. A rămas și fără bani și fără funcție, ca să vadă cât valorează prietenia cu Viorica Dăncilă. Persoana care s-a bazat cel mai mult pe Viorica Dăncilă a fost Liviu Dragnea, a doua a fost Rovana Plumb”, a spus Victor Ponta la Digi24.

El făcea referire la modul în care Plumb a rezolvat problema neconcordanței din declarația de avere remarcată de comisia JURI din Parlamentul European, și anume împrumutul de 800.000 de lei, luat de la o persoană fizică. Rovana Plumb a anunțat că i-a oferit creditorului două apartamente pe care le deţine în România.

Victor Ponta spune că nu CEx PSD trebuie să decidă cine va fi noua propunere pentru funcția de comisar european, așa cum a anunțat Dăncilă.

Ce treaba are CEx? Comisarul e al României. Dacă CEx PSD propune un primar ditnre-o comună din Botoșani trebuie să fie comisar? Legea din România prevedea ca propunerea de comisar să fie întâi audiată în Parlamentul României”, a mai spus Victor Ponta.

Editor web: Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri