Sari la conținut

Victor Ponta și-a mutat biroul la MApN: Vreau ca toată activitatea mea să fie extrem de transparentă

Victor Ponta a declarat că nu s-a întâlnit niciodată cu Adrian Duicu în cabinetul său de la Palatul Victoria, iar tot ce s-a spus legat de acest subiect a fost o înscenare. Drept urmare, toate persoanele care vor veni la biroul premierului de la Ministerul Apărării vor fi înregistrate la sosire. Numai în acest mod va fi ferit de orice înscenare, spune premierul.

Pentru că suntem într-o perioadă de campanie care va ține până în noiembrie și pentru că am discuții cu prim-miniștri, cu oameni importanți, voi avea toate aceste întâlniri într-o instituție unde toate lucrurile sunt notate, sunt înregistrate foarte clar și, în acest fel, urmatătoarea înscenare de la Băsescu și ai lui va fi mai uşor de demontat. Acolo o să am întâlnirile. Sunt și aproape de Parlament, Cotroceni. Probabil de săptămâna viitoare. Tot aparatul rămâne la Guvern. Pot să am biroul în orice instituție publică ce aparține Guvernului. Nu cred că e ceva interzis în acest sens. Vreau ca toată activitatea mea, în special pentru instituțiile statului, să fie extrem de transparentă, în aşa fel încât, când apare în presă că nu știu cine a fost la mine, să pot în zece minute să demonstrez instituțiilor statului”, a declarat premierul Victor Ponta.

Potrivit referatului procurorilor, pe care premierul l-a catalogat ca „bombă de presă”, traficul de influenţă s-ar fi negociat chiar din biroul prim-ministrului de la Guvern.