Victor Ponta: Sorin Roşca Stănescu este un diversionist de meserie

Data publicării:
ponta-60884-5

"Supărarea cu Roşca Stănescu nu a fost o simplă supărare de moment. El nu este un simplu senator, e un diversionist de meserie, cu asta se ocupă, cu spart alianţe şi cu băgat strâmbe. Şi o face bine, cu talent. Cred că a fost cu toţi şi pe rând i-a tranzacţionat pe toţi, iar părerea mea este că îl va tranzacţiona şi pe Antonescu la un moment dat, dar asta e problema lor deja", a spus Ponta la un post de televiziune. 

Preşedintele PSD este nemulţumit în continuare de faptul că liberalii s-au făcut că îl sancţionează pe Sorin Roşca Stănescu, dar că nici el nu a mai insistat pentru ca acestuia să îi fie retras statutul de senator PNL, deoarece a primit semnale că USL poate rezista.

Întrebat dacă a făcut un pas înapoi după ce a declarat iniţial că, dacă Stănescu rămâne senator PNL, atunci înseamnă că acordul USL nu se mai respectă, Ponta a răspuns: "Am rămas pe loc, pentru că realmente, cel puţin din semnalele pe care le-am primit de la colegii liberali, putem să găsim căile prin care să mergem mai departe în formula USL".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri