Sari la conținut

Victor Ponta: Ungaria și Viktor Orban merită felicitați, noi murim pe prostia noastră

Fostul premier Victor Ponta felicită Ungaria pentru proiectul nuclear cu finanțare rusească, critică guvernul Cioloș pentru proiectul privind construirea reactoarelor 3 și 4 de la Cernavodă și spune că nu are speranțe prea mari de la actualul Guvern. „Bravo Ungaria, bravo Viktor Orban!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

ponta profil fb

„Bravo Ungaria - bravo Viktor Orban!

Știu că o să fiu linșat de postaci și propagandiști pentru ce am scris mai sus! Dar pentru oamenii care gândesc cu mintea lor prezint și explicația - și o să-mi dați dreptate:

1. România a semnat încă din Noiembrie 2013 ( la nivel de Prim- Ministru ) Acordul de principiu cu China General Nuclear Power Group pentru construirea reactoarelor 3 și 4 la Cernavodă - 6 miliarde Euro cu finanțare INTEGRALĂ din China/ în 9 Noiembrie 2015 Ministrul Energiei Andrei Gerea finaliza și parafa memorandumul cu firma din China! După care au venit tehnocrații și și-au bătut joc de proiect - iar acum sincer nu am speranțe mai mari pe Energie cu noul Guvern. Așa că să uităm de noi grupuri la Cernavodă.

2. Ungaria si-a negociat in acest timp proiectul nuclear de la Paks cu finantare si tehnologie din Rusia ( piei Satana)! Si acum au primit acordul Comisiei Europene/ se vor apuca de treaba si vor produce energie ieftina pe care o vor vinde ...... ati ghicit : Romaniei!

3. Noi am revenit in 2016 la planul din 2010-11 de distrugere a producatorilor de energie pe carbune : Hunedoara si Oltenia ! Toata Transilvania va fi obliagtoriu alimentata cu energie electrica produsa in Ungaria din tehnologia ruseasca! Super!

Fac pariu ca toti cei care protestau sa nu punem in pericol tara cu cianuri sau gaze de sist acum nu se vor mai strange nici la Cluj nici la Sibiu - prietenul Soros o stii de ce?

Acum imi dati dreptate ca merita felicitati si Ungaria si Viktor Orban?!?! Faptul ca noi murim pe prostia noastra nu e treaba lor ! Iar Propaganda Securista din Romania ( cea care ne injura ca facem proiecte cu China) a mai obtinut o victorie - contra romanilor bineinteles!

Ghinion!”, a scris fostul premier pe Facebook.