Victor Ponta: Unificarea dreptei, benefică pentru PSD. „Ridicolul nu va trece mai repede de un an, doi”

Data publicării:
victor ponta in campanie fb

„Zilele acestea chiar și Caragiale a fost lăsat în urmă. Nu-mi pot închipui cât de comic va fi să-l văd pe Crin Antonescu coleg cu Viktor Orban și Laszlo Tokes. Nu-mi pot închipui iubirea dintre Norica Nicolai și Monica Macovei”, a spus premierul.

„Nu-mi pot închipui cum se va simți Renate Weber, unul dintre cei mai aspri critici ai PPE, în grupul PPE. Nu-mi pot închipui cum cei de la PPE, care au spus că, sigur, alături de mine, domnul Antonescu a dat o lovitură de stat în 2012 și subminează statul de drept, e colegul lor”, a adăugat el.

„Nu-mi pot închipui cum vor explica de mâine domnul Ungureanu, domnul Antonescu și domnul Blaga că, de fapt, tot ce au zis unul despre altul în ultimii ani n-a fost adevărat și că, de fapt, se apreciază foarte mult”, a spus Victor Ponta.

Este cel mai bun scenariu posibil. Ridicolul nu va trece mai repede de un an, doi. Chiar dacă au acest talent de a se pupa chiar a doua zi după ce s-au scuipat, din acest punct de vedere macar domnul Băsescu are mai multă demnitate, a fost scuipat și a depus plângere penală. Ceilalți s-au tot scuipat în ultimii trei ani și azi se pupă. Chiar merită domnul Băsescu sa-i reprezinte pe toți la summitul PPE”, a adăugat el.

Le urez succes. Să nu rateze unificarea, pentru că ar fi și păcat”, a conchis el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri