Victor Ponta, urări cu săgeţi pentru Crin Antonescu

Data publicării:
Victor Ponta si Crin Antonescu-Mediafax Foto-Alexandru Hojda-2

Premierul i-a transmis un mesaj într-o maniera voalată lui Crin Antonescu despre care sugerează că „îşi schimbă culoarea din alb în negru, în funcţie de context”.

Victor Ponta i-a ironizat însă pe cei care i se adresează cu numele de Viorel, spunând că l-au promovat tot felul de „prieteni”, făcând trimitere voalată la preşedintele Traian Băsescu.

„Tuturor celor care azi, de Florii, îşi serbează numele - le urez sănătate, linişte şi fericire! Deşi nu prea folosesc eu numele de Viorel (pe care l-au promovat în ultimul timp tot felul de "prieteni"), cred că este un nume foarte frumos şi le mulţumesc celor care mi-au transmis felicitări. Şi o să mă sărbătoresc cu plăcere alături de "florile" din poză! Şi celor cu numele de "Crin" le urez sincer toate cele bune! (Chiar dacă tuturor ne este imposibil să înţelegem uşurinţa cu care, rapid şi neaşteptat, îşi schimbă culoarea din alb în negru, în funcţie de locul şi contextul în care se află. Aşa o fi soiul lor!)”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

În fotografia care însoţeşte mesajul apar Daciana şi Irina Ponta.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri