Victor Ponta: USL s-ar putea reface de luni

Data publicării:
Victor Ponta Crin Antonescu la reuniunea tinerilor USL Constanta - Sursa foto Facebook Victor Ponta
Foto: Facebook

Preşedintele PSD crede că refacerea USL va fi posibilă după europarlamentare.

Sper doar că de luni, minţile lucide din PNL vor înţelege că am început un proiect împreună cu Uniunea Social Liberală, că acest proiect este cel mai de încredere proiect politic în România şi trebuie să îl ducem până la capăt”, a spus Victor Ponta.

Declaraţia lui Victor Ponta vine în contextul în care Călin Popescu Tăriceanu a anuţat că vrea să revină în PNL, pardin din care a demisionat în februarie, tocmai pentru că liberalii au ieşit de la guvernare.  

Liberalii însă îl contrazic.

Pot să râd mai mult sau mai puţin tare? Nici nu vreau să comentez. Indiferent de rezultatul alegerilor, nu se va reface USL. O spun cu toată raspunderea”, a afirmat Klaus Iohannis.

De altfel, subiectul refacerii USL a fost prezent în toate mesajele de campanie ale PSD. Social-democraţii au făcut chiar un clip electoral pe această temă, clip ce a fost interzis de CNA.

În clipul lansat pe 19 mai, Victor Ponta spunea: „Dragă Crin, îi privesc pe cei din jur şi cred că şi ei cred, ca şi mine, că proiectul nostru e adevărat şi trăieşte.”

Două zile mai târziu, liberalii îi răspundeau premierului.

,,Dragă Victor, am promis dreptate până la capăt, nu protecţie baronilor. USL nu mai trăieşte.”

Şi afişele PSD cu sloganul USL trăieşte! au fost parodiate. Pe facebook a apărut un afiş electoral în care USL este înlocuit cu PCR.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri