Victor Ponta, vizitat de prieteni

Data publicării:
clinica ponta istanbul

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a stat mai puţin de 24 de ore în Turcia. La întoarcere a confirmat informaţia, dar a refuzat să dea detalii despre ce a discutat cu Victor Ponta. A spus că a avut discuții „medicale și politice” cu acesta. Și a motivat și de ce a simțit nevoia să facă drumul până acolo: „Suntem parteneri politici și în această situație, nimic nu poate înlocui comunicarea directă, nici telefonul, nici mailul”, a spus președintele Senatului.

În Turcia a fost şi ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici. Miercuri, deputaţii au pe ordinea de zi votarea noului Cod fiscal şi a Codului de procedură fiscală, aşa că aceasta a fost una din temele abordate.

(Se simte) ca un om care a suferit o operație de o asemenea dificultate”, a mărturisit ministrul de finanțe despre șeful său. Dacă va fi nevoie să ne mai consultam și pe alte aspecte legate de ceea ce Ministerul Finanțelor are ca obligativitate o vom face”, a promis el.

În fiecare zi țin legătura cu domnul prim-ministru. Se simte, să spunem, bine, sunt condiții mai ameliorate în ceea ce privește sănătate, dar totuși, când vorbim de sănătate, de oameni, ea trebuie să primeze. (...) Când se va simți bine, categoric va reveni”, a spus Rovana Plumb.

Până la recuperarea lui Victor Ponta, Gabriel Oprea este premier interimar.

Victor Ponta s-a externat duminică din clinica de la Instanbul unde a fost operat şi a anunţat că are nevoie de cel puţin 28 de zile ca să-și revină.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri