Victor Ponta, zâmbind, după ce i-a făcut proşti pe unii jurnalişti: Îmi cer scuze, nu o să mai folosesc...

Data publicării:
ponta sediu psd rade

 

Îmi cer scuze, o să am grijă să nu mai folosesc...”, a răspuns Victor Ponta, zâmbind, întrebat de ce a folosit acest termen la adresa unor jurnalişti.

Potrivit Mediafax, Victor Ponta le-a spus miniştrilor, în şedinţa de guvern de miercuri, că nu ştie dacă să râdă sau să plângă atunci când aude „atâţia proşti care publică ştiri” şi afirmă că noul ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Pubice (MDRAP) Sevil Shhaideh, deşi este musulmană, îl are pe Liviu Dragnea ca naş creştin.

„Ca şi până acum, presiunile vor fi mari. Am aflat că doamna ministru, deşi este musulmană, are un naş creştin. Deci, nici nu ştiu dacă să râd sau să plâng când aud atâţia proşti care publică ştiri, dar mă rog, asta e”, a spus Victor Ponta, în şedinţa de guvern.

Ministrul demisionar al Dezvoltării şi Administraţiei, Liviu Dragnea, a afirmat anterior că Sevil Shhaideh nu îi este fină, deoarece în religia musulmană nu există termenul de naş, şi că la căsătoria acesteia i-a fost martor, alături de alte persoane. El a adăugat că o cunoaşte pe Sevil Shhaideh de 15 ani.

Citiți și Cine este Sevil Shhaideh, noul ministru al Dezvoltării

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri