VIDEO. Cadouri pentru Victor Ponta și Klaus Iohannis de la Monica Macovei

Data publicării:
monica cu oglinda

Am adus și niște cadouri. Am aici pentru Micul Ceaușescu de la Palatul Victoria o pungă de pop-corn, ca să mă poată urmări cu atenție, oricum nu face nimic ca prim-ministru, DAR și o oglindă pentru dl. Iohannis, ca să se uite în ea și să vadă cum arată un om care vrea să fie președinte fără să aibă nimic de spus”, a declarat Monica Macovei.

Ea este, după Victor Ponta și Klaus Iohannis, cel de-al treilea candidat care aduce la Biroul Electoral Central listele cu semnăturile necesare pentru înscrierea oficială în cursa pentru Cotroceni. Monica Macovei va candida ca independent și a precizat că a strâns 300.000 de semnături (numărul minim necesar este de 200.000).

Întrebată de ce nu a adus un cadou și pentru Elena Udrea, Monica Macovei a spus că a preferat să le ofere daruri celor doi candidați cu care se află în „competiție reală”.

 „Voi sunteți speranța mea, iar eu sunt speranța voastră. Dacă toți cei care cred în mine mă votează în primul tur, voi câștiga. Și David l-a bătut pe Goliath”, le-a spus Monica Macovei susținătorilor care au întâmpinat-o la BEC. 

Mulțumesc oamenilor care m-au sprijinit. E bine că PSD și PNL s-au oprit la timp din marea întrecere socialistă, altfel riscau să depună mai multe semnături decât numărul de alegători”, a comentat Monica Macovei referindu-se la faptul că Victor Ponta și Klaus Iohannis au depus fiecare liste cu peste 2 milioane de semnături.

Monica Macovei a explicat susținătorilor de ce candidează:

Candidez pentru că vreau să fiu angajatul vostru, și nu un tartor peste țară.

Candidez pentru că vreau ca România să rămână pe direcția VEST, să garantez siguranța națională a țării noastre.

Candidez pentru că vreau să ne luăm înapoi banii furați. Toate privatizările și contractele cu statul din ultimii 25 de ani vor fi cercetate.

Vreau ca Parlamentul să-și reducă cu 50% cheltuielile. Un stat sărac nu poate susține un Parlament bogat.

Voi susține ca toți românii din țară și din străinătate să poată vota electronic sau prin corespondență. Românii din diaspora sunt parte a națiunii noastre.

Nu mai putem continua așa. Medicii pleacă, mii de români pleacă, investitorii pleacă. Ne afundam în mizerie. Demnitatea noastră este călcată în picioare”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri