VIDEO. Ce spune Liviu Dragnea despre Bogdan Lungu, bărbatul care i-a adus o navetă de bere pentru un pariu pierdut

Data actualizării: Data publicării:
dragnea pariu mici bere sediul psd 20180507170036_IMG_1226-01 (1)

Președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat impresionat de Bogdan Lungu, bărbatul care s-a prezentat la sediul partidului cu o navetă de bere, după ce a pierdut un pariu pe Facebook.

Un om de cuvânt, care își respectă un angajament luat. Am apreciat faptul că a venit din Galați – sincer, când conversam cu el, am crezut că e din București, pentru că n-aș fi zis să vină încoace – a făcut și un efort, a renunțat la vacanță. Pe mine chiar m-a impresionat, indiferent de opțiunile politice, a rămas să mai vorbim, să ne mai auzim, să mai comunicăm”, a spus Dragnea.

Am avut o discuție bună, așezată, cu un om serios, echilibrat. I-am răspuns la multe întrebări, mi-a răspuns la multe întrebări”, a adăugat Liviu Dragnea.

Șeful PSD și Bogdan Lungu au făcut un nou pariu, tot pe o navetă de bere: Lungu e convins că Guvernul nu va da în folosință mai mult de 150 de kilometri de autostradă până în 2020, pe când Dragnea susține contrariul. Dacă pierde și acest pariu, Lungu a promis că va mânca și mici, pe care i-a refuzat de această dată.

Pe de altă parte, întrebat de jurnaliști dacă l-a convins pe Lungu să voteze PSD, Dragnea a răspuns: „Nu ăsta a fost subiectul discuției. Nici nu sunt alegeri mâine”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri