VIDEO | Clipe jenante pentru Dăncilă, pe stradă. A fost întrebată de o femeie de ce nu demisionează. Răspunsul premierului

Data actualizării: Data publicării:
dancila strada femeie demisie

Clipe jenante pentru premier. Viorica Dăncilă a fost întrebată de o femeie de ce nu demisionează şi i s-a reproşat că aprobă legi care „fac rău românilor”.

Prim-ministrul s-a apărat spunând că legile aprobate de ea sunt în folosul cetăţenilor. Nu a fost singurul moment stânjenitor pentru premier. Viorica Dăncilă a fost huiduită la începutul vizitei sale în Hunedoara. În timp ce oficialităţile o întâmpinau cu flori, un tânăr a apostrofat-o. Jandarmii au acţionat prompt, bărbatul fiind amendat cu 200 de lei pentru „adresarea de injurii unei oficialităţi”.

Femeie: Doamna Dăncilă, o întrebare vă rog, de ce nu vă dați demisia? Aprobați legi și numai rău faceți.
Viorica Dăncilă: Pentru că aceste legi sunt pentru oameni și eu sunt un bun român și un bun român ține cu România și vrea stabilitate în țară. Și cred că demisia unui guvern care a făcut pentru români... Trebuie să continue să meargă pe aceeași linie. Sper că dumneavoastră, că sunteți femeie, să dați dovadă de solidaritate între femei. Eu vă respect opinia. Și sper că dacă vă uitați peste tot ce a făcut acest Guvern, să vă răzgândiți! Mi-a părut bine!

Premierul Viorica Dăncilă şi mai mulţi miniştri, între care Sorina Pintea, Marius Budăi şi Eugen Teodorovici, fac, sâmbătă, o vizită în judeţul Hunedoara, având în program vizite la Spitalul Municipal Hunedoara şi la Castelul Corvinilor, dar şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva şi în municipiul Brad

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri