VIDEO. Parlamentarii români și colindele

Data actualizării: Data publicării:
elvira sarapatin deputat psd foto digi24

Cei mai talentaţi parlamentari nu se dau la o parte să cânte colindele învăţate în copilărie. Îi puteți urmări în materialul video atașat:

Elvira Şarapatin, deputat PSD, și Corneliu Olar, deputat PNL, le-au cântat colinde reporterilor Digi24.

E vorba de neamul nostru, de cele trei provincii, şi am spus că e o colindă patriotică”, a spus Corneliu Olar.

Cum nicăieri nu e mai bine decât acasă, aleşii erau deja cu gândul la plaiurile natale, deşi se aflau încă în Parlament. Cei mai mulţi vor sta cu familia şi prietenii de Sărbători.

Unde petrec aleşii Crăciunul

Ştefan Băişanu, deputat ALDE: Dumnezeule, voi sta acasă în Bucovina, acolo unde omeţii sunt mari, zăpadă peste tot, pădurile superbe, copacii plini de zăpadă, este o feerie.

Iar apoi toţi se gândesc la bucatele pe care le pregătesc sau savurează.

Sorin Bota: deputat PSD: Friptura, în general, nu contează, şunca de porc, pregătită special ca în Maramureş în sare, afumată.

Mircea Dobre: deputat ProRomânia: Cozonac pentru că îmi place să fac cozonac, chiar eu fac acasă cozonacul... Am eu reţeta mea specială, în special nu folosesc nucă, folosesc alune. Cozonac cu alune.

Ştefan Băişanu: Avem cei mai buni cozonaci, sarmale, salata boeuf, tăiatul porcului cu tot ce înseamnă, ritualul, cu ţuica fiartă, pălinca

Toate trebuie consumate într-o cantitate ponderată, avertizează doctorii. Tudor Ciuhodaru o să fie în ziua de Crăciun la spitalul de urgenţă din Iaşi.

Tudor Ciuhodaru, deputat PSD: Dacă nu doriţi să ne vedem chiar faţă în faţă la urgenţe, vă recomand să ne gândim mai mult la Divinitate şi mai puţine la bucate şi alcool în această perioadă. Maionezele, ouăle umplute, friptura grasă, mai ales după o perioadă de post, vor face ravagii pentru stomacul dumneavoastră. Dacă aţi consumat alcool nu vă urcaţi la volan.

Ştefan Băişanu: Ştii cum e la noi, iese badea Gheorghe de la biserică, face cruciţă până la 12, de la 12 la 1 se îmbată şi îşi bate nevasta. Cam ăştia suntem.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri