VIDEO. Dăncilă și Toader au fugit de presă la Bruxelles

Data actualizării: Data publicării:
grapini dancila bruxelles_euronews

Premierul Viorica Dăncilă și ministrul justiției Tudorel Toader au evitat orice interacțiune cu presa după întâlnirea cu membri ai Grupului Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cei doi oficiali români au fost abordați de un jurnalist de la Euronews: „Doamnă prim-ministru, ce ați discutat astăzi cu Grupul S&D? Aveți vreo reacție? Doamnă prim-ministru? Doamnă prim-ministru? Veți continua cu referendumul? Putem obține un răspuns scurt, vă rog? Un comentariu legat de referendum? Ce a spus Grupul S&D despre căsătoria dintre homosexuali?”

Viorica Dăncilă nu a oferit niciun răspuns la toate aceste întrebări, timp în care a fost flancată de bodyguarzi. Alături de ea și de ministrul justiției s-a mai aflat și europarlamentarul Maria Grapini.

În studio, unul dintre jurnaliștii Euronews a vorbit despre această tiradă de întrebări: „Nu a fost foarte dornică să vorbească”.

Viorica Dăncilă a declarat la Bruxelles, la întâlnirea cu europarlamentari din grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților, că PSD nu va face campanie pentru influențarea votului la referendumul privind modificarea Constituției, în sensul redefinirii familiei (VIDEO).

Citiți și

Ce le-a spus Dăncilă parlamentarilor europeni despre legile justiției și violențele din 10 august

Weber, liderul PPE, după întâlnirea cu Dăncilă: Sunt foarte îngrijorat de situația din România

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri