VIDEO. Declarații antologice la Congresul PSD: „Eu aici mă simt chiar ca la Oscar”

Data publicării:
congres psd

Crin Antonescu: „ Reevaluarea pare, pentru unii, cel mai recent joc de societate. Am să vă spun ce nu reevaluăm noi. Nu îl reevaluăm pe Traian Băsescu”.

Victor Ponta: „Eram un pic îngândurat. Mă gândeam că de la anul o să coabitez cu Crin şi....S-ar putea uneori să fie chiar mai dificil”.

Silvia Man, președinte PPDD: „Numai PPDD vă scapă de PNL şi PC”.

Robert Negoiță: „ Mă uitam în sală și mi-am amintit de alte congrese, pe care le priveam la televizor când eram încă tânăr, încă minor, Congresul Partidului Comunist și mă gîndeam uite cat seamănă”.

Gabriela Vrânceanu Firea - senator PSD: „Eu aici mă simt chiar ca la Oscar, Este de fapt Oscarul politicii româneşti. Congresul PSD”.

Marian Vanghelie: „N-am să mai spun cuvântul ală al meu, mangleală, că sună urât. Mi-a făcut semn domnul preşedinte Năstase. Dar nu e în regulă cum suntem”.

Liviu Dragnea: „ Singurul care a trebuit să plătească pentru noi toţi este Adrian Năstase”.

Marian Vanghelie: „Mi-au trebuit 23 de ani de experienţă în acest partid ca să îmi cer scuze faţă de domnul preşedinte Ion Iliescu şi să spun: domnule preşedinte, aveaţi dreptate şi când nu aveaţi dreptate''.

Ion Iliescu: „Este și Băsescu un dat obiectiv al existenței noastre, dar timpul lui se cam duce”.

Victor Ponta: „Ce norocos sunt că domnul Iliescu nu mai are 60 de ani, că nu aş fi avut nicio şansă mâine, istoria uneori face dreptate”.

Cristina Ţopescu, membru PSD: „Sunt fericită că mă alătur unei echipe care are simţul umorului, unui lider care a dovedit chestia asta, Victor Ponta”.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri