Sari la conținut

VIDEO. Dragnea, apostrofat de Turcescu pe holul Parlamentului: De ce n-aţi venit la şedinţa convocată?

Deputatul PMP Robert Turcescu l-a apostrofat luni, pe holul Parlamentului, pe preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, de ce a convocat din scurt şedinţa extraodinară a Camerei Deputaţilor şi de ce nu a participat la şedinţa de plen, liderul social-democrat răspunzându-i că el nu participă la acest “circ”.

“Ne spuneţi şi nouă...Vă salut! Robert Turcescu sunt!”, şi-a început discursul deputatul PMP.

Liviu Dragnea a reacţionat rapid, spunându-i: “Dar ce e aici, spectacol domnu Turcescu?”.

“Nu, vreau să vă întreb un singur lucru. Aţi convocat o şedinţă extraordinară a Camerei astăzi, la ora 17.00 eram în piaţă. După cum vedeţi, am sărit, am auzit la radio, cu o jumătate de oră înainte de convocarea şedinţei”, şi-a continuat pledoaria Turcescu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor l-a îndemnat “să spună la camere” ce nemulţumiri are.

“De ce nu aţi fost dumneavoastră la şedinţa de la ora 17.00, eu am venit, am ajuns la ora 17.03. Dumneavoastră de ce nu aţi ajuns?”, l-a întrebat Robert Turcescu pe Liviu Dragnea, care i-a răspuns sec: “Pentru că am făcut alte lucuri în birou”.

“Sunteţi preşedintele Camerei, dacă ne-aţi chemat pe noi, cu 45 de minute aţi convocat înainte, de erau 35 de speriaţi în sală, dumneavoastră de ce nu aţi venit la şedinţă, domnule Dragnea”, a insistat deputatul PMP.

Liviu Dragnea i-a spus acestuia că “i-a ieşit circul”, iar el “nu participă la chestia asta”. “Nu faceţi dialog cu mine aici. L-aţi avut în campanie”, a completat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Robert Turcescu nu s-a oprit şi i-a spus lui Dragnea că ar trebui “să îi fie ruşine”. “Sunteţi deputat şi preşedintele Camerei. Ar trebui să vă fie ruşine”, a conchis deputatul PMP.

Pe aceeași temă