VIDEO Eugen Teodorovici şi senatorul liberal Carmen Hărău s-au certat pe microfon, la Hunedoara

Data actualizării: Data publicării:
cearta microfon

Moment neplăcut la mitingul PSD de la Uricani, Hunedoara. Discursul ministrului Eugen Teodorovici a fost întrerupt de senatoarea liberală Carmen Hărău. De aici, până la o veritabilă ceartă pe microfon n-a mai fost decât un pas.

Eugen Teodorovici: Şi doamna senator Hărău are ceva de spus (moment înm care senatoarea îi smulge microfonul)

Carmen Hărău, senator PNL: Voiam să vă salut special că mi-a remarcat prezenţa. În plus faţă de asta îi sugerez domnului ministru al Finanţelor să citească şi pe partea cealaltă.

Domnul care a construit asta are mâini de liberali. Iar sprijinul cu care s-a construit este sprijin liberallilor. Scrie pe placă, pe partea cealaltă, domnule ministru de Finanţe.

Eugen Teodorovici: Daţi-mi, vă rog, microfonul!

Vedeţi? Dacă daţi unui liberal microfonul ţi l-a luat, s-a dus!

Carmen Hărău: Oameni buni şi dragi, vă salut cu tot respectul din partea Partidului Naţional Liberal!

Eugen Teodorovici: Vedeţi acum ... dacă doamna senator mi-a luat aşa repede microfonul. Doamna senator, apreciez atât de mult hotelul pe care il faceţi la Castelul Corvinilor, domne mai aveaţi un pic şi îl băgaţi în castel. M-aţi provocat! Numai! Numai! Vă salut numai bine şi Doamne ajută!

Dănuţ Buhăescu, primarul din Uricani, încercând să liniştească spiritele: Haideţi! Haideţi să nu... A zis-o de plăcere, deci nu!Nu! Nu! Nu!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri