VIDEO. Florin Iordache, fugărit de un protestatar, la petrecerea PSD

Data actualizării: Data publicării:
florin iordache

Deputatul PSD Florin Iordache a mers, luni seara, la petrecerea organizată de PSD cu ocazia zilei de Sfântul Andrei, dar și de Sfântul Nicolae, când Liviu Dragna își celebrează onomastica.

În drum spre localul din nordul Capitalei, acolo unde avea loc petrecerea, Florin Iordache a fost interpelat de un protestatar, care l-a alergat câțiva metri.

Este vorba despre protestatarul Marian Ceaușescu, unul dintre cei șase care i-au vandalizat poarta garajului lui Florin Iordache, pe 17 noiembrie, și au scris mai multe mesaje obscene, gest pentru care fiecare a fost amendat cu 300 de lei.

„Domnu' Ciordache, apărați infractorii! Nu vă e rușine să dați aceste legi ca să scape infractorii? Hoțule! Să vă stea mâncarea în gât!”, i-a spus protestatarul lui Florin Iordache.

Deputatul PSD l-a ignorat și a mers mai departe.

La petrecere a venit și Cătălin Rădulescu, care în momentul în care l-a văzut pe Marian Ceaușescu a spus ironic „colegul meu de Revoluție”, dar când protestatarul i-a spus același lucru, deputatul s-a enervat și a întrebat „Aăa vorbești cu un medic?”, scrie Ziare.com.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri