VIDEO. George Simion și cameramanul său, agresivi cu două persoane întâlnite într-o piață din Botoșani

Data publicării:
george simion filmat in timp ce incearca sa-i dea o palma peste cap unui tanar
Liderul AUR, George Simion, suprins în timp ce încearcă să-i dea o palma peste cap unui tânăr, în Botoșani Foto: captură video YouTube

Liderul AUR, George Simion, a fost filmat la Botoșani în timp ce încearcă să-i dea o palmă peste cap unui tânăr care a refuzat să dea mâna cu el, în timp ce cameramanul său face ulterior același gest în piață, cu o femeie, deranjat probabil că i-a trecut prin cadru.

Potrivit botosaneanul.ro, George Simion și câteva zeci de susținători s-au aflat la Botoșani duminică, oficial ca să strângă semnături pentru demiterea președintelui României, Klaus Iohannis. După ce și-au făcut campanie în curtea unei biserici, au plecat apoi în Piața Centrală încercând să facă același lucru. Unul dintre oamenii întâlniți acolo a refuzat să îi strângă mâna pe care deputatul AUR i-a întins-o și, drept răspuns, George Simion a încercat să îl lovească peste cap cu palma, doar că respectivul cetățean s-a ferit la timp.

După câteva minute, cameramanul din coloana AUR a făcut același gest într-o zonă cu tarabe, unde a lovit cu palma peste cap o botoșăneancă, nemulțumit probabil pentru că i-a intrat în cadru.

De remarcat că liderul AUR nu purta mască, așa cum cere legea, deși se afla într-o piață.

Iată imaginile:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri