VIDEO. Liviu Pop a închis telefonul în direct. Ce l-a deranjat pe senatorul PSD

Data actualizării: Data publicării:
pavel-popescu-liviu-pop

Senatorul PSD Liviu Pop s-a supărat de comparația făcută cu privire la declarațiile Vioricăi Dăncilă în legătură cu Laura Codruța Kovesi și Rovana Plumb. În ceea ce o privește pe fosta șefă a DNA, premierul a spus că nu o susține, pentru că are probleme la secția specială, dar nu o deranjează problemele în justiție ale fostului ministru.

Alina Manolache, jurnalist Digi24: Dumneavoastră sesizați dubla măsură?

Liviu Pop: Eu nu vă înțeleg nici pe dumneavoastră, nici pe o parte a presei care face această corespondență între numirea doamnei Kovesi și numirea doamnei Rovana Plumb. La mine în Ardeal sunt niște vorbe: ce-are una cu cealaltă? Nu are absolut nimic.

Jurnalist Digi24: De ce sunt diferite?

Liviu Pop: Sunt și funcțiile diferite și persoanele diferite. Românii, în 26 mai, au spus fără penali în funcții publice. Doamna Kovesi are un dosar de urmărire penală, care n-a fost considerat nici de domnul Iohannis, nici de cei de la USR, nici de PNL ca fiind o problemă.

Jurnalist Digi24: N-ați zis dumneavoastră, cei de la PSD, că dacă ai dosar penal nu ești penal?

Liviu Pop: Noi am spus-o, dar Iohannis a spus fără penali.

Jurnalist Digi24: Și ar fi avut și doamna Rovana Plumb (dosar penal, n.red.) dacă n-ați fi apărat-o dumneavoastră.

Liviu Pop: Le luăm pe rând. Imaginea României riscă să fie afectată dacă procurorii sau judecătorii vor constata o condamnare pentru doamna Kovesi. Dânsa este în urmărire penală. Doamna Plumb a avut o urmărire penală retrasă de procurori, că și-au dat seama că nu este nimic.

Jurnalist Digi24: N-a fost o declarație retrasă de procurori, a fost o cerere de urmărire penală respinsă de Parlament.

Pavel Popescu, deputat PNL: L-aș ruga pe domnul Pop să intre într-un studio de televiziune după ce se documentează, măcar cu privire la colegii de partid.

Liviu Pop: ... Opresc orice discuție cu asemenea persoane. Să aveți o si bună, la revedere!

În continuare, senatorul a fost apelat din nou și a intrat în direct, iar discuția a continuat. Urmăriți incidentul în clipul de mai sus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri