VIDEO. Niciun discurs fără gafe. Dăncilă, despre Banca „Monetară” și „sutele de locuri de muncă create”

Data actualizării: Data publicării:
dancila motiune pnl_inquam ganea (2)
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Premierul României, Viorica Dăncilă, a luat cuvântul în plenul Parlamentului, unde a vorbit despre performanțele guvernului pe care îl conduce, „performanțe apreciate de Banca Monetară”, referindu-se, cel mai probabil, la Banca Mondială. De asemenea, premierul a lăudat guvernul pe care îl conduce, afirmând că au fost create...„câteva sute de locuri de muncă”. 

Premierul și-a susținut discursul cu pauze, întreruptă adeseori de scandările celor din Opoziție, care au afișat bannere și i-au cerut demisia lui Dăncilă. 

„Am parcurs cu atenție textul moțiunii și vă mărturisesc că sunt dezamăgită. În discursul vostru nu mai este loc de nuanțe: totul este alb și negru. Tot ce face Puterea este rău și ce face Opoziția este bine. Textul moțiunii trădează o aroganță incredibilă”, și-a început Viorica Dăncilă discursul.

„Orice ar face acest Guvern, oricât de bine ar merge lucrurile, pentru dumneavoastră este imposibil să ieșiți din această paradigmă a dezastrului, a catastrofei și a circului. Când nu mai puteți combate măsurile bune, atacați într-o măsură primitivă, inclusiv gesturile obscene în Parlamentul României”, a spus Dăncilă.

„Când nu ați mai putut nega beneficiul majorării de pensii și salarii, v-ați legat de aspectul fizic, de coafură sau de ținuta adversarilor politici. Când nu ați mai mai avut cum să negați performanțele economice ale acestei guvernări, recunoscute de Fondul Monetar Internațional și de Banca Monetară, ați început să faceți comentarii jignitoare la adresa nivelului de pregătire a opozanților dumneavoastră”, a continuat Dăncilă. 

„Regret să o spun, dar este foarte multă aroganță în discursul dumneavoastră”, spune premierul. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri