VIDEO. Niculae Bădălău cântă o manea cu versurile „Să vină Diaspora, că noi ne p***m pe ea”

Data actualizării: Data publicării:
niculae-badalau

Deputatul USR Adrian Claudiu Prisnel a publicat o filmare în care senatorul PSD Niculae Bădălău dansează la un eveniment pe o manea în care solistul cântă „Să vină Diaspora, că noi ne p***m pe ea”. Acesta nu precizează când a avut loc întâmplarea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Imaginile cu Niculae Bădălău, unul dintre cei mai importanți baroni din PSD, cântând de zor: „să vină Diaspora, că noi ne pi**m pe ea” demonstrează încă o dată ura pe care hoții o au față de toți oamenii cinstiți, alungați din România tocmai de acești penali. I-au bătut, i-au gazat în Piața Victoriei, au despărțit sute de mii de mame de copiii lor, iar acum țin să arate cât de mult îi disprețuiesc”, scrie deputatul Prisnel.

„Penalii României se adună la nunți, în cercuri mafiote, sfidează cetățenii prin opulență și ne transmit că ei sunt statul. Nu, nu voi sunteți România. România e a oamenilor cinstiți. Vom demonstra asta cu fiecare ocazie: la proteste, la vot, prin implicare politică”, adaugă Adrian Claudiu Prisnel.

Citiți și Senatorul PSD Niculae Bădălău neagă că a cântat o manea împotriva diasporei: E o făcătură

În filmarea completă se mai aud versuri precum „Nu avem frică de rău, la putere-i Bădălău” și „N-aveam frică de orice, la putere-i PSD”.

Petrecerea ar fi avut loc joi seară, în Bolintin Vale, județul Giurgiu, acasă la Niculae Bădălău.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri