VIDEO. Politicienii se întrec în gafe: de la „copii bipezi” la „aproximativ două victime”

Data publicării:
biro bipezi

Propusă de Victor Ponta pentru funcţia de ministru al Culturii, Rozalia Biro este considerată de preşedintele Traian Băsescu nepotrivită pentru acest portofoliu.

Şeful statului a taxat-o pentru o farsă căreia Rozalia Biro i-a căzut victimă în urmă cu patru ani.

Realizator radio: Exista copii din acestia bipezi?

Rozalia Biro: Aaa..da, din păcate pot să spun că există, politica administrației locale a fost destul de, să spun așa, aspră față de acest fenomen, ceea ce înseamnă că numărul lor este în scadere drastică.

Realizator radio: În familie nu aveți bipezi?

Rozalia Biro: Nu.

Dacă Rozaliei Biro i se poate găsi o scuză pentru că, aşa cum ea însăşi a scris în CV, limba română îi este străină, nu la fel stau lucrurile cu vicepremierul Gabriel Oprea.

Avem aproximativ două victime, care se pare că au fost înecate. Nu sunt alte informații ca a mai murit cineva”, a spus Gabriel Oprea.

Alţi politicieni, deşi nu faultează limba română, sfidează legile nescrise ale solidarităţii umane. De exemplu, ministrul Mihnea Costoiu n-a fost deloc impresionat de tragedia oamenilor rămaşi fără case din cauza inundaţiilor.

Apa, la români, se spune că aduce noroc la un eveniment”, a afirmat Mihnea Costoiu.

Alţi miniştri, prin zelul de a se da mari în faţa subalternilor, s-au pus singuri în posturi hilare.

Vă rog, domnule ministru ca, în cazul în care - în noaptea asta sau mâine - apare un efect nedorit la o unitate școlară, care pune sub semnul întrebării sau chiar blocheaza activitatea scolară, vă rog să fim informați imediat, ca să putem acționa să remediem în timp foarte scurt ca să....Dar e, de fapt, vacanță?”, a spus, recent, vicepremierul Liviu Dragnea.

De-a lungul timpului, gafe de natură gramaticală sau logică au comis şi Elena Băsescu, Adrian Severin, Mircea Duşa, Maria Grapini sau Mariana Câmpeanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri