VIDEO. Premierul, vizită în localități calamitate: „Să ne vedem în vremuri mai bune și să vă văd președinte!”

Data publicării:
femeia cu urarea la gvardinita

Încălţat cu cizme de cauciuc, premierul a vizitat câteva case calamitate din acest sat și a ascultat plângerile oamenilor în legătură o lucrare prost executată a unui drum, care, au spus oamenii, din cauza bordurilor prost amplasate, a făcut ca apa scurtă să meargă direct în curțile caselor. „Astea nu-s rigole, asta-i bătaie de joc!”, a constatat premierul, care a promis că cine a făcut și a greșit or să plătească din banii lor și or să meargă la închisoare.

Victor Ponta a ascultat-o și pe o bătrână care i s-a plâns că nu mai are punte pe unde să treacă spre casă. I-a promis că va fi făcută una imediat, îl lasă pe vicepremierul Liviu Dragnea să se ocupe. Trecând printre localnici, urmat de o mulțime de jurnaliști cu camere de filmat, premierul a întâlnit și un băiețel, pe care l-a luat de gât și i-a spus: „Eu n-am auzit de oltean fricos!”

După cinci minute de vizită la Gvardinița, premierul le-a spus oamenilor că îl lasă acolo pe vicepremierul Liviu Dragnea, care nu va pleca până nu face o evaluarea pentru a le rezolva problemele. „Eu trebuie să ajung la București, să fac rost de bani, da?”, le-a spus localnicilor șeful Executivului.

Victor Ponta a anunțat că Apele Române vor primi mai mulți bani, pentru a regulariza urgent pârâul care trece prin sat, pentru că, a explicat Victor Ponta, problemele trebuie rezolvate nu doar pentru moment, ci trebuie să se asigure că nu se vor repeta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri