VIDEO. Preşedintele AEP, Daniel Barbu, agasat de un bărbat în timp ce își plimba câinele

Data actualizării: Data publicării:
daniel barbu wikipedia

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Daniel Barbu, a fost urmărit pe stradă duminică dimineaţă în timp ce îşi plimba câinele în zona Parcului Cişmigiu, de un bărbat care l-a acuzat că este o slugă a lui Liviu Dragnea şi că a fost pus să fure voturile. În replică, Barbu a spus că România nu poate fi schimbată prin mitocănie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Iată sluga lui Dragnea, care îşi plimbă căţelul duminica dimineaţa în Cişmigiu. Sluga lui Dragnea îndrăzneşte să iasă pe stradă. El este pus să fure alegerile viitoare. Iată-l”, i-a strigat un bărbat, în timp ce îl filma pe Daniel Barbu, care îşi plimba câinele, aşa cum se arată într-un clip video postat pe pagina de Facebook a bărbatului.

Daniel Barbu i-a replicat că „Mitocănia nu salvează România”, iar bărbatul a continuat: „Nu, aşa e, ai dreptate! Mitocani sunteţi voi. De fapt, nu mitocani, ci infractori. Sluga lui Dragnea, iată. Cine vrea să-l vadă, îl poate vedea în weekend dimineaţa”.

O întâmplare asemănătoare a avut loc la sfârşitul lunii septembrie şi cu preşedintele Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu, care a fost urmărit până acasă de un grup de protestatari, care i-au reproşat acestuia că face politica PSD.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri