VIDEO. Primar din Mehedinți: „Ca să putem și noi ajunge la bani, de la dumneavoastră cerem decât voturi”

Data actualizării: Data publicării:
nandi-covlea
Nanid Covlea, după ce a premiat cu plăpumi cuplurile vârstnice: „Ca să putem și noi ajunge la bani, de la dumneavoastră cerem voturi, decât voturi.”

Nandi Covlea, primar PSD cu patru mandate în localitatea Prunișor din Mehedinți, a premiat cu plăpumi cuplurile din comună care au peste 50 de ani de căsnicie, la o petrecere cu lăutari. El nu s-a ferit să le spună ce au de făcut în schimbul premiilor: „Ca să putem şi noi ajunge la bani, de la dumneavoastră cerem voturi, nimic altceva, decât voturi”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nandi Covlea a organizat o petrecere la Căminul cultural din Prunișor, de la care nu au lipsit lăutarii, pentru cuplurile care au peste 50 de ani de căsnicie.

Fiecare cuplu a primit din partea primarului câte o diplomă, o plapumă și un sfat sincer, potrivit Realitatea de Mehedinți: „Dumneavoastră nu vă cere nimeni nimic, decât voturi. Ca să putem şi noi ajunge la bani, de la dumneavoastră cerem voturi, nimic altceva, decât voturi!”

Cine este Nandi Covlea

Nandi Covlea este la al patrulea mandat de primar și este vicepreşedinte al PSD Mehedinţi. Obiectiv Mehedințean a scris că primarul din Prunișor are o vilă cu 11 camere, două piscine şi chiar o capelă de rugăciuni.

Tot potrivit presei locale, înainte de 1989, Nandi Covlea a lucrat ca ospătar la restaurantul “Marinarul” din Drobeta Turnu Severin. După 1990, Covlea și-a ridicat un restaurant chiar în apropierea amplasamentului fostului restaurant “Marinarul” din Portul Turnu Severin, “Perla Dunãrii”, pe care l-a vândut apoi Căpităniei Zonale Drobeta Turnu Severin pentru o sumă foarte mare.

Căpitănia Zonală Drobeta Turnu Severin şi-a amenajat în acest imobil sediul, recompartimentând încăperile, în timp ce Covlea şi-a ridicat un motel pe Dealul Balota.

Potrivit HotNews.ro, la referendumul pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, din vara anului 2012, Nandi Covlea a fost protagonistul unui mare scandal după ce sub ochii membrilor din comisia de votare acesta a băgat în urnă 25 de voturi. În ziua votului, în jurul orei 22.00, Nandi Covlea ar fi intrat în secţia nr. 244 din satul Cerveniţa, a luat 25 de buletine de vot, le-a ştampilat şi le-a introdus în urnă, după care a şi semnat în listele electorale. Ovidiu Giorgescu, preşedintele BEJ Mehedinţi, a anulat cele 25 de buletine de vot, constantând, de drept, prin acest act, infracţiunea comisă de Nandi Covlea.

În 3 iunie 2014, Covlea a fost ridicat de la vila sa din Prunişor şi dus la sediul DIICOT Mehedinţi pentru a fi audiat într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de două milioane de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri