VIDEO. Reacția lui Dragnea la avertismentul președintelui Iohannis

Data publicării:
dragnea aoleu

Un singur cuvânt a avut de spus Liviu Dragnea la avertismentul șefului statului despre posibilitatea ca PSD să numească un nou premier, în cazul în care decide să-și dea jos și acest guvern, după ce în urmă cu câteva luni a demis prin moțiune de cenzură cabinetul Grindeanu.

„Aoleu!”, a așa a reacționat Liviu Dragnea la întrebările jurnaliștilor despre declarația președintelui Klaus Iohannis de astăzi, potrivit căreia, dacă şi acest guvern ar cădea, va trebui să își pună întrebarea dacă PSD mai poate guverna.

Reacția președintelui PSD a venit după ședința dintre liderul PSD și premier, înainte ca cei doi să meargă la CEx.

Astăzi, președintele Klaus Iohannis și premierul Mihai Tudose au avut o discuție la Craiova. Șeful statului a spus că premierul i-a prezentat opţiunile lui. Președintele a mai spus că premierul este de bună-credinţă şi vrea să facă o echipă performantă.

În acelaşi timp, Klaus Iohannis a avertizat PSD că scenariul pierderii guvernării nu poate fi cu totul exclus: „Dacă şi acest guvern ar cădea, atunci va trebui să îmi pun întrebarea, la modul extrem de serios, dacă PSD-ul mai are capacitatea să guverneze”.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri