VIDEO. Reacția lui Tăriceanu la noul dosar în care este vizat

Data actualizării: Data publicării:
tariceanu2

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a comentat succint, marți, informația potrivit căreia ar fi vizat într-un nou dosar penal ca urmare a unei plângeri depuse, la finalul anului trecut, de un cetățean.

Detaliile pe care vi le dau sunt următoarele. Mă bucur că trăiesc în această Românie care devine țara delațiunii și a dosarelor, după cum se dovedește. Și alt comentariu nu am ce să fac”, a declarat liderul ALDE, la Parlament.

La insistențele presei, care a dorit să afle măcar dacă a fost anunțat de deschiderea acestui nou dosar, Tăriceanu și-a menținut poziția: „Nu am fost anunțat și nu am alt comentariu de făcut”.

Președintele Senatului ar fi vizat, potrivit informațiilor Digi24, într-un dosar deschis de DNA, dar care a fost declinat procurorilor Parchetului General, fiind vorba de o acuzație de fals în declarații. Tăriceanu ar fi fost reclamat, de un cetățean, că ar fi omis să treacă în declaraţia de avere, în 2010, o vacanţă în Turcia, primită cadou. Vacanţa, care a inclus şi o croazieră cu un iaht de lux, ar fi fost oferită de fostul şef al ASF, Daniel Tudor, şi soţia acestuia, fostul senator PNL, Doina Tudor.

Legea spune că orice cadou primit a cărui valoare depăşeşte 500 de euro trebuie declarat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri