VIDEO. Reacția parlamentarilor PSD când primesc o scrisoare în care se cere demisia lui Liviu Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
usr psd

Parlamentarii Uniunii Salvați România au împărțit, luni, în Parlament mai multe scrisori deputaților PSD, în care se cere demisia președintelui Camerei Deputaților Liviu Dragnea.

„Este o scrisoare pentru demiterea șefului PSD. Vă dăm și dumneavoastră”, le-a spus deputatul USR Ionuț Moșteanu social-democraților care ieșeau din plenul Parlamentului.

„Și ce mai cereți?", i-a întrebat un social-democrat înainte să rupă scrisoarea. „Hai să fim serioși”, a reacționat altul.

Și senatorul PSD Șerban Nicolae a primit o scrisoare pentru demisia lui Dragnea. „Da' aveți tupeu, bă”, le-a replicat el celor de la USR.

„Nu mai consumați hârtie”, le-a spus o social democrată, în timp de deputata PSD Elvira Sarapatin i-a înjurat: „Da' nu vă este rușine? Ia mai duceți-vă dracului!”.

„Am reușit! Am plasat una. Dacă nu, o să le lăsăm pe bănci. Ne asigurăm că fiecare membru PSD va primi această scrisoare prin care îi cerem liderului de grup PSD să îl revoce pe domnul Dragnea din funcție. Nu putem avea un condamnat penal în această funcție”, spune Tudor Pop, de la USR.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citiţi şi: Ce nu a spus Tăriceanu când a anunţat că este exclusă adoptarea Codurilor penale prin OUG

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri