VIDEO. Tăriceanu, acuzat că a intrat peste rând la muzeul din Roșia Montană

Data actualizării: Data publicării:
tariceanu

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost criticat de mai mulţi vizitatori ai Muzeului Mineritului din Roşia Montană pentru că ar fi intrat peste rând în muzeu, relatează HotNews.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imaginile filmate de un martor ocular, un vizitator îi spune lui Tăriceanu că „e bătaie de joc”. Preşedintele Senatului răspunde: „Nu-mi reproşaţi mie, că nu fac eu organizarea”.

Oamenii ar fi fost iritaţi de faptul că au fost nevoiţi să aştepte până când grupul lui Călin Popescu Tăriceanu şi-a terminat vizita în muzeu.

Nu este pentru prima dată când Tăriceanu este criticat în împrejurări de acest fel.

În urmă cu un an, preşedintele Senatului a fost filmat când s-a dus să-şi reînnoiască permisul de conducere ocolind coada de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Bucureşti pe o uşă din curtea interioară. Acolo a fost aşteptat de reprezentanţi ai instituţiei, care l-au condus în clădire şi i-au făcut procedurile pentru eliberarea documentului. În tot acest timp, în care Tăriceanu a completat documentele şi a făcut fotografia pentru noul permis, publicul nu a avut permisiunea să intre în clădire deşi începuse programul oficial de lucru cu publicul.

El a fost filmat și când a blocat o bandă de mers la intersecția Piața Universității, lăsându-și mașina pe avarii.

Citiți mai mult despre acest subiect pe HotNews.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri