Sari la conținut

VIDEO. Tăriceanu, acuzat că a intrat peste rând la muzeul din Roșia Montană

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost criticat de mai mulţi vizitatori ai Muzeului Mineritului din Roşia Montană pentru că ar fi intrat peste rând în muzeu, relatează HotNews.ro.

În imaginile filmate de un martor ocular, un vizitator îi spune lui Tăriceanu că „e bătaie de joc”. Preşedintele Senatului răspunde: „Nu-mi reproşaţi mie, că nu fac eu organizarea”.

Oamenii ar fi fost iritaţi de faptul că au fost nevoiţi să aştepte până când grupul lui Călin Popescu Tăriceanu şi-a terminat vizita în muzeu.

Nu este pentru prima dată când Tăriceanu este criticat în împrejurări de acest fel.

În urmă cu un an, preşedintele Senatului a fost filmat când s-a dus să-şi reînnoiască permisul de conducere ocolind coada de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Bucureşti pe o uşă din curtea interioară. Acolo a fost aşteptat de reprezentanţi ai instituţiei, care l-au condus în clădire şi i-au făcut procedurile pentru eliberarea documentului. În tot acest timp, în care Tăriceanu a completat documentele şi a făcut fotografia pentru noul permis, publicul nu a avut permisiunea să intre în clădire deşi începuse programul oficial de lucru cu publicul.

El a fost filmat și când a blocat o bandă de mers la intersecția Piața Universității, lăsându-și mașina pe avarii.

Citiți mai mult despre acest subiect pe HotNews.ro.