VIDEO. Un colaborator USR a afişat bannerul „fără penali în funcţii publice” la uşa grupului PSD

Data actualizării: Data publicării:
usr
Foto: News.ro

Un colaborator al USR şi voluntar pentru strângerea de semnături pentru iniţiativa "fără penali în funcţii publice" a afişat vineri, la uşa grupului PSD din Camera Deputaţilor, un banner pe care scria #farapenaliinfunctiipublice. El a fost ulterior îndrumat de paznicii Camerei Deputaţilor la grupul USR, scrie News.ro. 

usr
Foto: News.ro

"Domnul Dragnea este un condamnat penal şi trebuie să plece din toate funcţiile publice pe care le deţine. Este condamnat în două dosare, în unul fiind condamnat definitiv", a declarat Laurenţiu Dincă.

La scrut timp, doi reprezentanţi ai serviciului de pază de la Camera Deputaţilor l-au îndrumat pe acesta spre sala grupului USR.

Comitetul Executiv Naţional al PSD urmează să se reunească vineri după-amiază urmare a deciziei de condamnare la trei ani şi jumătate de închisoare a liderului partidului, Liviu Dragnea, în dosarul privind angajările fictive de la Protecţia Copilului Teleorman. Liviu Dragnea nu a avut nicio reacţie publică după primirea sentinţei, însă ceilalţi lideri ai partidului, miniştri, şefi de filiale judeţene au reacţionat prin mesaje de susţinere pentru preşedintele PSD, susţinând că decizia instanţei supreme a fost luată "sub presiunea străzii, a unei părţi a presei, a serviciilor", iar "asta nu poate pune sub semnul întrebării bunul mers al României".

Ei au anunţat că miniştrii, PSD şi Guvernul îl susţin pe Dragnea pentru a rămâne la conducerea partidului şi a Camerei Deputaţilor, afirmând că cei care cer demisia preşedintelui PSD înainte de pronunţarea unei decizii definitive "încalcă grav" Constituţia României şi directivele europene.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri