VIDEO: Un consilier PNL, filmat în timp ce lipește afișe de la USR-PLUS

Data actualizării: Data publicării:
consilier-pnl-afis-usr-plus-iasi

Etienne Ignat, consilier local din Iași din partea PNL, s-a filmat sâmbătă în timp ce lipește două afișe ale Alianței USR-PLUS.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Consilierul local le atrage atenția celor de la Alianță să folosească un adeziv mai bun și, în plus, spune că adversarii PNL la Iaşi nu sunt cei de la USR-PLUS, ci cei de la PSD.

Colegii noștri de la Iași nu au ales adezivul potrivit pentru a lipi aceste afișe. Dacă vedeți, sunt jos. Și pentru că noi, la Iași, luptăm cu PSD să arătăm acum cum putem să-i ajutăm pe cei de la USR măcar să lipească afișele cum trebuie. Mai lipim unul... Învingem PSD-ul la Iași”, a spus Ignat.

Filip Havârneanu, președintele USR, i-a comentat la postare: „Îți mulțumim frumos, Etienne! Mult succes în campanie!”

La rândul său, George Țăranu, membru USR, îi mulțumește dar îi atrage atenția că „trebuie maxim unul pe fiecare față a panoului. Le vom modifica!”

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a început ieri şi se va încheia în 25 mai, la ora 7.00. În cursa electorală sunt înscrişi trei candidaţi independenţi şi 13 partide şi alianţe. La alegerile europarlamentare din 26 mai vor fi organizate 441 de secţii de votare în afara ţării.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri