VIDEO. Un deputat PSD a acuzat-o pe Violeta Alexandru că e plătită de George Soros

Data actualizării: Data publicării:
adrian solomon in comisia de munca
Adrian Solomon (centru) președintele Comisiei pentru muncă şi protecţie socială a Camerei Deputaților (Foto: InquamPhotos/ George Călin)

Scandal în Parlament, la audierea ministrului propus al Muncii. Spiritele s-au incins după ce Adrian Solomon a acuzat-o pe Violeta Alexandru că îi discreditează pe cei care lucrează în sistemul bugetar. El spune că miniștrii liberali ar fi plătiți de miliardarul american de origine maghiară George Soros. Când a vrut să îi dea replica, ministrului i-a fost tăiat microfonul.

Adrian Solomon: Ce vreți să spuneți, că dacă nu lucrezi în economie și nu primești bani de la Soros ca să plătești salarii, este ilegal? Spuneți, doamnă! Ați distrus instituții ale statului fundamentale.

Violeta Alexandru: Faceti declarații politice! Vă deranjează adevărul? E vorba despre oameni care au ocupat demnități fără... (microfonul este întrerupt, n.red.)

Adrian Solomon: Nu vă dați cea mai înțeleaptă, că v-a plătit Soros salariile până acum!

Violeta Alexandru a primit aviz negativ în comisiile de specialitate ale Parlamentului

Ministrul propus al Muncii a primit aviz negativ, miercuri, în comisiile de specialitate ale Parlamentului.

Violeta Alexandru a fost audiată aproape două ore, la finalul cărora a primit aviz negativ din partea comisiilor de specialitate ale Parlamentului. Acesta a primit 11 voturi „pentru” şi 28 „împotrivă”.

Redactor: G.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri